ÖKO-Pack Játszóház

Környezetvédelemről kicsiknek és nagyoknak! Játékos tanulás a szelektív hulladékgyűjtésről, a tudatos vásárlásról és a komposztálásról.


Cégünk, az ÖKO-Pack Kft. tevékenyen részt vett a szelektív hulladékgyűjtés népszerűsítésében, nem csak zöld rendezvényeink (Hulladékból Termék kiállítás, Tükörben a Világ kiállítás és Hulladék Akadémia) megrendezéseivel, hanem partnervárosainkban megszervezett hulladékos játszóházakkal és környezetvédelmi játékokkal is.

Az ÖKO-Pack Játszóház egy környezeti nevelési élménypedagógiai projekt, mely játékos és szórakoztató formában ismerteti meg, és hívja fel a figyelmet a környezeti problémákra. Bemutatja azokat a módszereket, amelyekkel csökkenteni lehet a környezet károsítását. Az átadott ismeretek révén fejleszti a képességeket, pozitív viszonyulást és szemléletváltozást generál a környezetünkkel kapcsolatos kérdések terén. Célunk a lakosság érzékenyítése a környezeti problémák iránt.

Segítünk a tájékoztatásban és érthetőbbé tesszük a helyes hulladékgyűjtés fontosságát. Minden rendezvény más és különleges. Mindegyiknek megvan a saját hallgatósága és közönsége.
 

ÖKO-Pack Játszóház egy nagybajomi óvodában

A környezetvédelmi, szemléletformáló játékaink és eszközeink mozgásos, ügyességi, valamint szellemi játékok, melyek szabadtéri és zárt térben is lebonyolíthatók. Egy-egy játék időtartama 2-15 perc, mely a kisebb korosztály számára is élvezetes élményt nyújt. 

Hulladék Kronométer             

              Hulladék horgász

Ajánljuk rendezvényekre, céges családi napokra, iskoláknak, óvodáknak, pályázati anyagok részeként oktató programokhoz.

Játszóházunk minden korosztályt lefed, amíg a gyerekeket játékokkal várjuk, a felnőttek kipróbálhatják jártasságukat a környezetvédelemben és a hulladékgazdálkodásban. Célunk a lakosság érzékenyítése a környezeti problémák iránt.
Kérdéseink sokszor még a felnőtteknek is komoly fejtörést okoznak!

Naturecycle, egy aludoboz élete játék

Hulladéktekerő játék

   Válogassunk együtt!

Játékos komposztálás

 

Részletes tájékoztató környezetvédelmi játékainkról:

ÖKO-Pack Játszóház, a szelektív hulladékgyűjtésről, tudatos vásárlásról és komposztálásról 2017

Legfontosabb üzeneteink:

„A hulladék nem szemét, szelektíven gyűjtve hasznosul és megkíméli természeti erőforrásainkat!”
„A szelektív hulladékot válogatás után hasznosítják!”

A hasznosított hulladékokból különböző termékek készülnek. A hasznosításról, a termékekről részletesebb információk a hulladekboltermek.hu oldalunkon is találhatók.

Csatlakozzon kampányainkhoz a közösségi oldalakon is!

Hulladékból Termék facebook
Tükörben a Világ facebook
Nem kérünk szórólapot!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:

ÖKO-Pack Kft.

info(kukac)okopack.hu

NatuREcycle - Egy aludoboz élete játékleírás

A NatuREcycle - Egy aludoboz élete játék összes eleme innen letölthető

"A gyerekek már tudják" - HVG cikkünk a szemléletformálásról

A honlapon található tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az ÖKO-Pack Kft. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést azonban kifejezetten megtiltja.