2024.04.14.

Nem könnyű a linképítés

linkepites

Nem bírod egyedül optimalizálni webáruházadat? Szükséged lenne egy kis szabadidőre, de nem jut, mert ezzel bajlódsz? Kérnél segítséget, de nem tudod kiben bízhatsz meg és kiben nem? Nem egyeszerű kérdések, de válaszok vannak. Egy weboldal az erőssége szerint van rangsorolva a Google szemében. Az erősség sok mindentől függhet.

Az egyik ilyen faktor a viszontlinkek minősége s a PR cikkek hitelessége. Ahhoz, hogy egy viszontlink erős legyen, a hozzá kapcsolódó cikk a témához illő kell legyen, nem egy akármilyen mese. Ezeket a linkeket már meglévő weboldalakra rakják fel, amelyek már elértek valamit, elismertté váltak. A SEO közel kétszáz ilyen weboldallal áll rendelkezésre. Ahhoz, hogy ezek a viszontlinkek segítsék webáruházad, egy elég jól megszervezett linképítés szükséges. Munkatársaink egy stratégiát kell kidolgozzanak ahhoz, hogy jól működjön ez az optimalizálás. Egy rossz stratégia akár az ellenkező hatást is elérheti. Ezért fontos, hogy a linképítés folyamatát hozzáértő csapat csinálja.

Az is egy szempont lehet, hogy megfizethető legyen ez a folyamat, hiszen nem szeretne senki kidobni az ablakon egy vagyonnyit, mikor kevesebbért is meg lehet csinálni ugyanazt a dolgot minőségin. Munkatársaink megbízhatóak. Könnyen alkalmazkodnak, így nem csak azokat a weboldalakat tudják kezelni, amelyeket ők csinálták, hanem egy már kész weboldalt is optimalizálnak az oldal igényei szerint. A linképítés nem gyerekjáték, ezért jól meg kell válogatni, hogy kire bízza az ember webáruházát.