2024.03.01.

Minek köszönheti sikerét a Profibarkács webáruház?

Profibarkács webáruház

A címben feltett kérdésre, mi szerint minek köszönheti sikerét a Profibarkács webáruház, ha röviden akarunk választ adni, egyszerűen azt mondhatjuk, hogy: profizmus, vevőorientáltság, szakértelem.

 

A siker titka

A megbízhatóság, a szakértelem elsődleges szempontok minden vásárlás alkalmával. Éppen ezért nem véletlen, hogy sokan fordultak már a Profibarkács webáruházhoz. A webshop több mint 10 éve szolgálja ki a megrendelőket, és több mint százezer elégedett vásárlóval büszkélkedhet. Ez a vevői elégedettség tükröződik abban a honlapon olvasható, közel tízezres vásárlói értékelésben is, amely valós visszajelzések alapján készült.

 

A profizmus

A barkács webáruház profizmusának egyik kulcsa, hogy a megrendelt termékeket az egész ország területére kiszállítja, így azoknak a vidéken élő, rendszerint nagy szerszámkészlettel dolgozó mestereknek is elérhető, akiktől esetleg távol esik egy-egy nagyáruház. A megrendelt termékre nem kell heteket várni, hiszen a bolt saját raktárkészletről szállít, így a kézhez kapott termékeket pár napon belül már a műhely polcaira lehet tenni.

Nem csak egyedülállóan nagy termékkínálattal várja a webshop az érdeklődőket, hanem termékeik mellé profi szolgáltatásokat is nyújtanak. A kiterjesztett garanciával, a 60 napos visszaküldési lehetőséggel, vagy a már használatba vett, de működőképes termékek visszavásárlásával biztonságos és kényelmes vásárlásnak nézünk elébe. További előnyöket jelent a ProfiClubba való belépés, amely tagjainak állandó kedvezményeket biztosít.

Akármilyen kérdés merülne fel bennetek, az ügyfélszolgálathoz bátran fordulhattok. Gyorsan és hatékonyan kezelik a problémát.

 

Szenvedélyük a barkácsolás

Az tud profi teljesítményt nyújtani, aki maga is a megszállottja annak, amiben kiemelkedő eredményeket ért el. A Profibarkács webáruház munkatársai szenvedéllyel űzik a szakmájukat. Webáruházuk több mint 25000 terméket kínál 12 termékkategóriában. Írásaikkal, videóikkal azon dolgoznak, hogy profi segítséget nyújtsanak a barkácsolást kedvelőknek. A széles termékkínálat mellett hasznos tanácsokkal, tematikus útmutatókkal látják el az érdeklődőket. A webáruház blogjában külön Vásárlási segédletek és Útmutatók segítenek abban, hogy a legmegfelelőbb termékek kerüljenek kiválasztásra. Így egészen a kezdő hobbi barkácsolóktól kezdve a profi szakemberekig mindenki megtalálja a számítását, bátran neki lehet kezdeni a „Csináld magad” projekteknek!. A holnapon külön láthatjuk a kiemelt termékek kategóriáját, érdemes ezeket az akciókat figyelni! A munkatársak profizmusát a szakma is elismerte, 2022-ben két jelentős vállalati díjat, a Vállalható Üzleti szereplő és az Ecomerrce Hungary Nagydíját is megkapta a webáruház.

 

Minőségi termékkínálat

A szépen kivitelezett barkácsmunka csak minőségi szerszámokkal érhető el, éppen ezért a profibarkács kizárólag minőségi eszközöket kínál. Nincs ez másként az ipari- és kerti gépeknél sem, nincs olyan munkafázis, vagy kitűzött cél, amelyet nem lehetne megvalósítani ezekkel a termékekkel.