2024.04.14.

A legmenőbb pólók egy helyen

Hamar véget ért a varrótanfolyam, amire az elmúlt hónapokban jártam, legalábbis nekem úgy tűnt. Sajnos amit nagyon élvezek, az általában gyorsabban telik, mint amivel megszenvedek – azt hiszem, ezzel az időérzékelési furcsasággal nem vagyok egyedül. Alapvetően szeretem nem őrült tempóban élni az életem, hogy kiélvezhessem minden mozzanatát, ugyanakkor olykor azt érzem, hogy nem rajtam múlik a tempó, hanem a rendszerrel együtt működöm, sikeresen vagy kevésbé sikeresen.

Nálam teljesen az alapoktól kellett kezdeni a dolgokat, szóval nem sok tapasztalatom volt a varrást illetően, viszont annál lelkesebb voltam. Kézzel még éppen elboldogultam, de géppel varrni egyáltalán nem volt szokásom, talán egyszer tehettem vele egy próbát a tanfolyam előtt, de azt is sok éve. Szóval nem lehet azt mondani, hogy kifejezetten jó rajtpozícióból indultam. Aztán mégis győzött a lelkesedés és a tanulni akarás, és talán némi érzékem, kézügyességem is van a dolgokhoz, mert egészen hamar beletanultam a dolgokba és ráéreztem a nüansznyi elemekre, amikre oda kell figyelni. Az oktatók gyakran megdicsértek, aminek én meg persze nagyon örültem! Kicsit újra kisdiáknak éreztem magam, vagy legalábbis kisinasnak. A tanfolyam végeztével már meg tudok varrni egy egyszerű blúzt és egy szoknyát, szóval hatalmas az öröm! Lehet a következő tanfolyamra is befizetek, ami már haladóknak ajánlott, ott megtanulnék elkészíteni egy blézert és egy bonyolultabb szabású nadrágot is, illetve még néhány új felsőtípust.

Ha azonban nem szeretnél vagy nem tudsz varrni, akkor bizony a póló rendelés is játszik, főleg, ha valami egyedi mintát is szeretnél rá. Ilyeneket nem kapsz bármelyik fast sashion boltban, abban biztos lehetsz! A lolmarkt.hu az egyik kedvenc ilyen webshopom – bár az országban több helyen van üzletük, az én környékemen sajnos pont nem, szóval én csak az online felületüket ismerem, de azzal is nagyon meg vagyok elégedve. És rendszeresen lesem, hogy milyen újdonságokkal rukkolnak elő épp.

 

Ha feliratkozol a hírlevelükre, ráadásul igazi V.I.P.-nak érezheted magad, mert mindig értesülni fogsz a legfrissebb hírekről, és szuper ajánlatokban lehet részed! A póló rendelés a lehető leggördülékenyebben megy a lolmarkt.hu esetében. Én legalábbis jó párszor “teszteltem” már az egész folyamatot, és minden a lehető legnagyobb rendben, teljesen problémamentesen zajlott le minden egyes alkalommal. Ajándékot szerintem nem lehet ennél egyszerűbben beszerezni. Persze valami tömegkacatot lehet, de ami kreatív, művészi és egyedi is, olyat biztosan nem! Ezért is szeretem ennyire a lolmarkt-ot. Már több barátnőmnek megmutattam az oldalt, miután megkaptam tőlük, hogy mindig milyen jó ajándékot választok a családtagjaimnak – főleg a férfiaknak -, ezért most már ők is bevetik olykor-olykor a lolmarkt.hu-t és csemegéznek a kínálatból a különleges alkalmakra.

 

A weboldalt tehát nagyon könnyű kezelni, akár a póló rendelés van tervben, akár egy táskát, párnát vagy bögrét rendelnél házhoz. Még póló plusz kis vicces szobrocska szettek is vannak, ha komplexebb élményt szeretnél ajándékba adni, de nekem az is szokásom, hogy egy egyedi mintás táskában adom át a pólót. Ez egy kis extra meglepetés ilyenkor a részemről.

 

Az akciófilmes pólók szerintem valami zseniálisak náluk, de a horrorfilmesek is kifejezetten különlegesek. Nem csoda, hogy annyian választják ezeket a filmes és sorozatos pólókat… Sokaknál jelent ez egy kapcsolódási pontot, nem sok olyan embert tudok mondani a környezetemben, aki ne imádna kiemelten legalább egy sorozatot vagy éppen filmet. Innentől pedig már nyert ügye van az embernek, ha ajándékozásról van szó, ugyanis biztos fog találni valami frappáns mintát, ami kapcsolódik az imádott alkotáshoz… Remélem, hogy mások számára is épp olyan élvezetes lesz a vásárlás a lolmarkt oldalán, mint amilyen nekem minden egyes alkalommal! Aki nem szeretne élni a kiszállítással, és akad a közelében fizikai üzlete a LOLmarktnak, az személyesen is átveheti az elkészült termékeket. Legutóbbi értesüléseim szerint országszerte tizenegy helyszínen vannak jelen, ami nem semmi… Biztos vagyok benne, hogy egy élmény lehet személyesen válogatni a boltjukban. A gyorsaság és az ingyenes méretcsere két nagyon fontos pontja a hozzáállásuknak! Az oldalon található mérettáblázatok a lehető legjobban segítik, hogy megtaláld a megfelelő darabokat, ugyanakkor ha mégsem stimmel valami, bátran vissza lehet küldeni a nem jó méreteket. Az ajándék pedig időben fog érkezni, mert a srácok nem csak precízen, hanem tempósan is dolgoznak!

 

Szóval ha szeretnél egy ultimate szuper ajándékbeszerző helyet, akkor nagyon tudom ajánlani a lolmarkt.hu-t! Már csak az a bökkenő, hogy ellen kell állni annak, hogy magadnak is vásárolj minden egyes rendeléskor… Úgyis lesz valami valószínűleg, ami megtetszik, de legalább tudsz te is mit kérni ajándékba…