2024.03.01.

Magas minőségű ragasztó fajták

ragasztó fajták

A nyári szezonban nagyon kellemes érzés tud lenni, amikor végre elmerülhetünk a napsugarak által felmelegített kerti medence vizében. Természetesen ahhoz, hogy ezt megtehessük, először létre kell hozni a tökéletes házi strandot nagy odafigyeléssel.

A professzionális munka nem bízható rá akárkire, valamint az sem mindegy, hogy milyen alapanyagok lesznek bevetve a cél elérése érdekében. A ragasztó fajták meghatározóak, ugyanis ezek fogják megelőzni a burkolatok leválását és a víz elszivárgásának jelentős részét. Természetesen önmagukban még nem elegek, ezért szükséges a minőségi szigetelés elvégzése. A hun.sika.com weboldalon kiváló termékek egész sora található meg, amikkel garantált a siker.

A SCHÖNOX AB lemez, továbbá a SCHÖNOX ST SEALING TAPE a vízszigetelés mester, valamint a szerkezeti mozgásokból adódó feszültségek mentesítésének bajnokai. A ragasztó fajták ezen alapanyagokra remekül tapadnak és azokon jól tartanak. A Sika MonoTop®-4012 cementbázisú javítóhabarccsal az alapozás gyorsanmegoldható.

A SikaCeram®-225 egy C2TE S1 besorolású, valamint a Sikadur®-31 AUT Normal ragasztó fajták mind nagy hatásfokkal rendelkeznek a kivitelezés terén. A medencék burkolása és vízzárása biztosan nem okoz majd fennakadást, ha az említett termékek rendelkezésre állnak a kivitelezés során. A pontos rétegrend megtartásával elérhető, hogy a ragasztó fajták egymás előnyeit kiegészítve fejtsék ki pozitív hatásukat ezzel gátat szabva víz eltávozásának és kiküszöbölve az esetleges szerkezeti mozgásokból adódó sérüléseket. A befektetések megtérülése minden esetben garantál.